Verzenden, leveren en retourneren

Bij Goorts visvoer kan je rekenen op een super snelle levering. Als je de bestelling afrondt voor 17:30, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden.
De leveringskosten** worden vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Voor Nederland worden orders boven de
€ 50,– gratis verzonden.

**Verzendkosten Nederland: €5.74 — (Gratis boven de €50,–)
**Verzendkosten België: €6.95,– per 22kg. Helaas zijn we genoodzaakt om de transportkosten voor België per direct te verhogen.

Via e-mail ontvang je het trackingnummer van de zendingen en een link naar het Track & Trace systeem om de zending te volgen.

Alle producten in voorraad
Goorts visvoer beheert alle producten in een magazijn, we kunnen je dus garanderen dat alle producten die op de site staan ook effectief in voorraad zijn. Indien dit niet zo zou zijn, dan wordt dit ook vermeld. Geen onverwachte lange wachttijden dus.

Bedenktijd / herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info(@) goortsvisvoer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Goorts visvoer aanvaardt geen “Tevreden of geld terug” retour voor de volgende producten:
Onvolledige, beschadigde, geopende of vuile producten