Verzenden, leveren en retourneren

Bij Goorts visvoer kan je rekenen op een super snelle levering. Als je de bestelling afrondt voor 17:30, wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden. Met uitzondering van Aquaforte producten. De levertijd hiervoor bedraagt 1-5 werkdagen.
De leveringskosten worden vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Besteld u meer dan € 40 dan betaald u geen verzendkosten.
Via e-mail ontvang je het trackingnummer van de zendingen en een link naar het Track & Trace systeem om de zending te volgen.

Alle producten in voorraad
Goorts visvoer beheert alle producten in een magazijn, we kunnen je dus garanderen dat alle producten die op de site staan ook effectief in voorraad zijn. Indien dit niet zo zou zijn, dan wordt dit ook vermeld. Geen onverwachte lange wachttijden dus.

Retourneren: Recht op teruggave. Niet goed, geld terug.
Goorts visvoer biedt de klant 14 kalenderdagen de tijd om het bestelde goed terug te sturen zonder extra kosten, met uitzondering van de retour kosten. Deze termijn start van zodra de klant de levering bon heeft ondertekend. Het recht op teruggave voorziet dat enkel goederen die opnieuw verkocht kunnen worden door Goorts visvoer, kunnen worden teruggezonden (met alle inbegrepen accessoires, handleiding, enz.). Onvolledige, beschadigde, geopende of vuile producten worden niet teruggenomen. Van zodra de klant gebruik maakt van zijn/haar recht op teruggave, engageert Goorts visvoer zich om het totaalbedrag van de bestelling contant terug te betalen binnen een termijn van maximum 30 dagen.

Goorts visvoer aanvaardt geen “Tevreden of geld terug” retour voor de volgende producten:
Onvolledige, beschadigde, geopende of vuile producten