Coppens koivoer ervaringen van experts en klanten

Geplaatst in: Koivoer

Coppens koivoer is het meest gebruikte voer door bezitters van koi vissen. In deze blog delen we meer informatie over de Coppens koivoer ervaringen van experts en klanten. Twijfel je nog over welk koivoer je wilt gebruiken voor jouw vissen? Dan leggen we in deze blog uit waarom het koivoer van Coppens de beste keuze voor je is. We delen de ervaringen van fervente koi bezitters.

Allereerst onze ervaringen

Hebben we het over koivoer experts? Dan beginnen we natuurlijk bij onszelf. Met ruim 10 jaar ervaring en als echte koi hobbyist weet eigenaar Martien Goorts als geen ander wat koi vissen nodig hebben. Wij bij Goorts Visvoer verkopen het meeste koivoer van het merk Coppens omdat we hier vierkant achter staan. Het voer zorgt voor een optimale werking van de darmen en verhoogt de weerstand bij de koi vissen. Hierdoor produceert je koi minder mest, wat bovendien de waterkwaliteit ten goede komt. De vissen zien er gezond uit en het water blijft helder.

Coppens koivoer voldoet aan alle eisen

In de blog Dit is goed koivoer: gezond, maar toch betaalbaar en goedkoop lees je dat koivoer een goede verhouding van eiwitten, koolhydraten, vetten en vitamines moet bevatten. Coppens koivoer bevat zowel veel dierlijke eiwitten (beter voor koi’s dan natuurlijke eiwitten), een juiste hoeveelheid aan koolhydraten en vetten (niet teveel) en bevat de juiste mineralen en vitamines voor een mooie, gezonde koi.

Goed voor de continuïteit van de koi

Ervaring wijst ook uit dat Coppens koivoer een positief lange termijneffect heeft. Het voer kan namelijk het hele jaar door gevoerd worden. Ongeacht het seizoen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Het grote voordeel hiervan is dat je vis geen stress ervaart door voedingswisselingen. Vaak moet je vis wennen aan een nieuw seizoen omdat ze in een nieuw seizoen ander voer krijgt. Met Coppens krijgt je koi het hele jaar door de juiste voeding met hetzelfde voer. Dit houdt je koi continu in een goede staat van gezondheid.

Coppens koivoer ervaringen van onze klanten

Van onze klanten krijgen we niets anders dan lof over het Coppens koivoer. Met name de continuïteit, de kleur en de groei van de vis en de verbeterde kwaliteit van het water, zijn positieve feedbackpunten die we krijgen. Gecombineerd met onze persoonlijke service als officiële dealer van Coppens, maakt dat de meeste klanten regelmatig terugkeren om nieuw Coppens koivoer te bestellen. Voor ons is dat de mooiste beloning. Een terugkerende klant met een gezonde koi.

Niet alleen de ervaringen vanuit onze expertise, maar ook de Coppens koivoer ervaringen van klanten zijn dus uitstekend.

Overtuigd? Bekijk en bestel Coppens koivoer